5 stjerner på Trustpilot

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn er:

Arvesikring.dk
Niels Juels Gade 23
8200 Aarhus N
CVR nr.: 37 63 58 63
Telefon: 93 91 91 24
Email: kontakt@arvesikring.dk

2. Anvendelse

Disse handelsbetingelser er gældende for Arvesikring.dk og virksomhedens brugere, der benytter hjemmesiden og virksomhedens services/ydelser/produkter.

3. Indgåelse af bindende aftale

Når brugeren indtaster sine ønsker og oplysninger i en onlineformular og trykker “bestil”, indgås der en bindende aftale med Arvesikring.dk. Der indgåes ligeledes en bindende aftale, hvis det telefonisk mellem Arvesikring.dk og kunden konkret aftales, at Arvesikring.dk skal udarbejde et dokument for kunden, og efter at Arvesikring.dk har indhentet de relevante oplysninger til brug for udarbejdelsen. Kunden gøres i så fald udtrykkeligt opmærksom på – og samtykker til – at der påbegyndes et arbejde.

Dette betyder bl.a., at Arvesikring.dk har ret til betaling for produktet, allerede fra udarbejdelsen af produktet påbegyndes. Betaling sker dog først efter udarbejdelse af produktet, ved fremsendelse af betalingslink til kunden, jf. pkt. 6.

Selvom kunden ikke kan træde tilbage fra aftalen, når produktets udarbejdelse er påbegyndt, kan kunden dog stadig rette henvendelse til Arvesikring.dk, som kvit og frit retter produktet til i op til 1 år efter kundens modtagelse af produktet, jf. pkt. 7.

Et produkt fra Arvesikring.dk er et digitalt produkt, der specialtilpasses den enkelte kundes ønsker. Ved bestilling af produkt fraskriver kunden sig 14 dages fortrydelsesret, og købet kan alene fortrydes, indtil Arvesikring.dk påbegynder udarbejdelse af kundens produkt.

Såfremt der ikke ses at være modtaget betaling fra kunden inden 14 dage efter digital fremsendelse af produktet inkl. betalingslink, udstedes faktura til kunden, hvorefter der evt. iværksættes sædvanlig rykker- og inkassoprocedure.

4. Produkter

Alle produkter udarbejdet manuelt efter kundens individuelle ønsker (testamente, børnetestamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt) gennemlæses eller udarbejdes helt af en uddannet jurist (cand.jur.). Dette sikrer Arvesikring.dk’s høje juridiske kvalitet.

Benytter kunden Arvesikring.dk’s onlineløsninger, er brugeren selv ansvarlig for indtastning af korrekte oplysninger og valg. Virksomheden er ikke ansvarlig for, om produktet er udtryk for brugerens fulde ønsker, da produktets rigtighed i høj grad afhænger af brugerens valg og ønsker. Brugeren kan dog altid rette henvendelse til virksomheden og få tilrettet det købte produkt.

5. Personoplysninger

Virksomheden skal overholde lovgivningen om opbevaring og videreformidling af personoplysninger. Vores privatlivspolitik fremgår af vores hjemmesiden, og skal accepteres af brugeren, før denne kan indsende en bestilling på produkt via den online oprettelsesformular.

6. Betaling og priser

Alle oplyste priser er inkl. moms, og betaling sker først, når produktet er udarbejdet, forinden brugeren får denne til sin rådighed. Betaling foregår enten via det unikke betalingslink, som virksomheden fremsender via mail, hvorefter brugeren automatisk får adgang til download af produktet. Betaling kan også foregå via bankoverførsel med efterfølgende manuel fremsendelse af produktet til den af brugeren anførte mailadresse. Prisen er inkl. det gebyr, som betalingsindløseren opkræver, dvs. at brugeren kun betaler for eventuelle gebyrer, som dennes egen kortudsteder måtte opkræve derudover.

7. Tilfredshedsgaranti

Brugeren har tilfredshedsgaranti. Tilfredshedsgaranti betyder, at brugeren kan tilrette produktet, hvis det ikke lever op til brugerens forventninger. Dette skal ske inden for 1 år efter modtagelse af produktet.

8. Levering

Brugeren vil få produktet til rådighed digitalt med det samme efter gennemført betaling, såfremt dette sker via det unikke betalingslink, som tilsendes brugeren. Sker betaling via bankoverførsel, fremsendes produktet efterfølgende pr. mail, så snart dette er muligt, og senest 1-2 dage efter betaling. Vi opfordrer brugeren til at tjekke spamfilter/uønsket post, hvis betaling er sket via bankoverførsel, og der efter 1-2 dage endnu ikke er modtaget noget pr. mail.

9. Ansvar

Virksomheden er ansvarlig for indholdet og den juridiske korrekthed af det oplyste på vores hjemmeside, indholdet i den personlige rådgivning, samt indholdet i de af os udarbejdede produkter, såfremt fejlagtig udarbejdelse heraf medfører konkrete, utilsigtede økonomiske konsekvenser og den fejlagtige udarbejdelse udelukkende beror på virksomhedens forhold.

Følgende er virksomheden ikke ansvarlig for: Hærværk på systemet (gælder både hacking af system, computervirus og fysisk hærværk), manglende internetforbindelse eller nedbrud i strømforsyning, manglende adgang til hjemmesiden eller nedbrud af hjemmesiden, misbrug af personoplysninger og andre omstændigheder og forhold, som er uden for virksomhedens kontrol. Desuden er virksomheden ikke ansvarlig for indhold i produkter, der følger af kundens fejlagtige opfattelse af arvelovgivningen, idet virksomheden dog altid vil forsøge at spore, hvorvidt kundens oplyste ønsker beror på en fejlagtig opfattelse af arvelovgivningen.

10. Ændringer

Virksomheden tager forbehold for generelle prisændring, som løbende kan finde sted. Den enkelte brugers pris vil dog til enhver tid være den, som er oplyst på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor brugerens har indsendt sin bestilling af produkt. Virksomheden tager forbehold for tryk- og prisfejl.

11. Lov om værneting

Følgende er underlagt dansk ret og skal indbringes for Retten i Aarhus, såfremt tvisten måtte komme dertil. Dette gælder enhver tvist, der kommer af brugerens køb/benyttelse af produkterne og tilhørende services/ydelser. Dette inkluderer disse betingelsers omfang og gyldighed.

Brugeren er meget velkommen til at kontakte virksomheden for spørgsmål til betingelserne. Dette kan ske på kontakt@arvesikring.dk eller tlf. 93 91 91 24.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom