5 stjerner på Trustpilot

Om os

Om os

Hvem er Arvesikring.dk?

Arvesikring.dk er en juridisk virksomhed, som beskæftiger sig med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og en række øvrige dokumenter inden for det familie- og arveretlige område.

Virksomheden drives af mig, Christian Lunøe Hedegaard. Jeg er bosiddende i det nordlige Aarhus, hvor også virksomheden er beliggende.

Jeg er uddannet i jura ved Aarhus Universitet, som jeg færdiggjorde med højeste karakter for afsluttende opgave. Jeg er forinden da kontoruddannet ved domstolene og har ligeledes arbejdet med klagesagsbehandling i sundhedssektoren.

Jeg har nu i flere år hjulpet mange hundrede familier over hele landet med at få familiedokumenterne i orden og trygheden i hus – og jeg hjælper selvfølgelig også gerne dig og din familie med at sikre jer bedst muligt.

Du er mere end velkommen til at ringe til mig på tlf. 93 91 91 24 (alle hverdage kl. 8-18) – så tager vi en snak om dine/jeres ønsker og muligheder, og hvordan jeg kan hjælpe dig/jer bedst muligt.

Du er også mere end velkommen til at klikke dig rundt på min hjemmeside og læse nogle af de artikler, jeg har skrevet om de forskellige emner indenfor arv og testamente mv.

De bedste hilsner,

Christian L. Hedegaard
Stifter & indehaver

Christian L. Hedegaard

Stifter & indehaver

Tlf. 93 91 91 24

christian@arvesikring.dk

Arvesikring.dk
Niels Juels Gade 23
8200 Aarhus N
CVR: 37 63 58 63

Sparekassen Kronjylland – Kontonr. 6187 0007732414

Arvesikring.dk indgår i et juridisk samarbejde med advokatfirmaet Samar Law, Gråbrødretorv 16, st., 1154 København K.

Nogle af vores samarbejdspartnere:

Skal vi tage en gratis samtale om dine/jeres muligheder?

Læs her, hvad vores kunder har sagt om os:
0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom