Testamente → Kun 2.495 kr. | 5 stjerner på Trustpilot

Testamente

2.495 kr.
2.495 kr.
"Med et testamente fra Arvesikring.dk skaber du tryghed for dig selv og dine arvinger, og du sikrer dig, at arven bliver fordelt fuldstændig efter dine ønsker - og ikke blot efter arveloven."

– Christian L. Hedegaard, Arvesikring.dk

Hvad kan man f.eks. bestemme i sit testamente?

 • Sikre mest mulig arv til ægtefælle/samlever
 • Indsætte flere arvinger og selv vælge arvefordelingen mellem dem
 • Beskære arven til bestemte livsarvinger til kun tvangsarv
 • Fordeling af værdifulde aktiver mellem arvingerne
 • Gøre arven til arvingernes særeje
 • Båndlægge arven indtil arvingen fylder en bestemt alder
 • Tildeling af et bestemt beløb til andre end jeres arvinger
 • Fordeling af jeres indbo
 • Udpegning af bobestyrer (advokat)
 • Indsættelse af en personlig hilsen til arvingerne
 • Donation til velgørenhed
 • Hensættelse af beløb til begravelsesomkostninger
Så nemt har vi gjort det:
Har du spørgsmål til arv og testamente?
Gratis juridisk rådgivning
Vi sidder klar alle hverdage kl. 8-18
Telefon:
93 91 91 24
Email:
kontakt@arvesikring.dk
Ønsker du at bestille dit testamente online?
- ellers ring på tlf. 93 91 91 24
Derfor valgte John og Anette at oprette testamente hos Arvesikring.dk
Hør hvorfor John og Anette valgte Arvesikring.dk

“Vi valgte Arvesikring.dk, fordi vi synes, at det hele så let og overskuelig ud, og vi fik en god forklaring på de forskellige ting, som vi havde tænkt os at benytte os af i testamentet.

Prisen betød også en hel del for os, og vi kunne se, at vi fik rigtig meget for pengene. Det gav os tryghed at vide, at testamentet ikke bare var skrevet af en maskine, men at de havde lavet det fra bunden.”

Afspil video
5/5
“Super god oplevelse! Fik for nylig oprettet testamente hos Arvesikring.dk. Meget professionelt og uddybende forståelige svar på spørgsmål.
trustpilot tilfreds kunde 3
Pia P.
5/5
“Nemt og ukompliceret at lave sit testamente via Arvesikring.dk. De spørgsmål vi havde, fik vi afklaret utvetydigt.”
trustpilot tilfreds kunde 1
Mai-Britt B.
5/5
“Super god service. Hurtigt og effektivt. Fornuftig pris. Bruger gerne Arvesikring.dk igen.”
trustpilot tilfreds kunde 2
Leif P.
Skal vi tage en snak om dine muligheder?
Ofte stillede spørgsmål:

Oprettelse af testamente er den eneste måde, hvor du kan sikre dig, at arven bliver fordelt efter dine ønsker – og ikke efter arveloven. Det er især relevant for ægtefæller og ugifte samlevende, der ønsker at stille hinanden bedst muligt.

Hvis du har børn, kan det desuden være, at du ikke ønsker at tildele børnene en lige stor arv, eller vil sikre dig, at bestemte genstande tilfalder en bestemt arving.

Ring gerne til os på tlf. 93 91 91 24 (alle dage 8-18) Så tager vi en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder i et testamente.

Ægtefæller med børn kan hæve den gensidige arv til hinanden fra 50% til 87,5%.

Ugifte samlevende med børn arver intet efter hinanden, men kan i langt de fleste tilfælde også komme til at arve 87,5% efter hinanden med et testamente.

Du kan i testamentet bestemme, at dine arvinger skal modtage deres arv som særeje. Det betyder, at arvingerne bl.a. ikke skal dele arven ved en evt. senere skilsmisse.

Udover selve arvefordelingen, bestemmer mange, at arven skal være deres arvingers særeje.

Du kan også bestemme, at umyndige arvinger først må få udbetalt arven på et senere tidspunkt – det kaldes “båndlæggelse”.

Desuden kan du frit bestemme fordelingen af de enkelte genstande mellem arvingerne, hensætte et beløb til begravelse/bisættelse, udpege  advokat til at behandle boet samt meget andet.

Undervejs i oprettelsen spørger vi dig automatisk ind til alle de bestemmelser, der kan være relevante for dig at få med i dit testamente.

Du kan bestille dit testamente ved at ringe til os på tlf. 93 91 91 24. Telefonen er åben alle dage 8-18. Vi spørger dig automatisk ind til de oplysninger vi skal bruge for at kunne skrive dit testamente. Du kan også vælge at indtaste dine ønsker online.

Når vi har skrevet dit testamente, sender vi det til dig pr. mail. Du kan herefter frit rette henvendelse til os, hvis du har rettelser eller justeringer. Vi sender også gerne testamentet til dig pr. post – ganske gratis.

Vores faste pris på 2.495 kr. gælder, uanset hvor mange ønsker du har i dit testamente, uanset hvordan du vælger at oprette, og uanset om du efterfølgende har rettelser el. justeringer.

Hvis du ønsker at underskrive testamentet ved en notar, koster dette et gebyr på 300 kr., som skal betales til notaren ved fremmøde

Når du møder op hos en notar i skifteretten, vil du blive bedt om at fremvise billedlegitimation. Notaren sikrer sig din identitet og tjekker, at du er “ved dine fulde fem”. Når du har skrevet testamentet under, gemmer notaren dit testamente i Testamenteregistret, så det automatisk ligger klar i skifteretten, når du går bort. Selve mødet hos notaren tager ca. 5-10 min.

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom