5 stjerner på Trustpilot

Testamente → Kun 1.795 kr. | 5 stjerner på Trustpilot

Testamente

1.795,-
1.795,-
Med et skræddersyet testamente fra Arvesikring skaber I tryghed for jer selv og jeres arvinger, og I sikrer jer, at arven bliver fordelt fuldstændig efter jeres ønsker og på jeres vilkår.

Hvad kan vi f.eks. bestemme i vores testamente?

 • Sikre mest mulig arv til ægtefælle/samlever
 • Indsætte flere arvinger og selv vælge arvefordelingen mellem dem
 • Beskære arven til bestemte livsarvinger til kun tvangsarv
 • Fordeling af værdifulde aktiver mellem arvingerne
 • Sikre at arvingerne får mulighed for at kunne overtage huset
 • Gøre arven til arvingernes særeje
 • Båndlægge arven indtil arvingen fylder en bestemt alder
 • Tildeling af et bestemt beløb til andre end dine/jeres arvinger
 • Fordeling af dit/jeres indbo
 • Udpegning af bobestyrer (advokat)
 • Indsættelse af en personlig hilsen til arvingerne
 • Donation til velgørenhed
 • Hensættelse af beløb til begravelsesomkostninger
Så nemt har vi gjort det:
Skal vi hjælpe med at få styr på testamentet?

Christian L. Hedegaard
Stifter & indehaver

Vi sidder klar alle hverdage kl. 8-18
Email:
kontakt@arvesikring.dk
Telefon:
93 91 91 24
Vi tager desværre ikke flere nye ordrer ind
Dealbeviser kan dog indløses fuldt ud:
Læs her, hvad vores kunder har sagt om os:

Skal vi tage en gratis samtale om mulighederne med et testamente?

Ofte stillede spørgsmål:

Oprettelse af testamente er den eneste måde, hvor I kan sikre jer, at arven bliver fordelt efter jeres ønsker – og ikke blot efter arveloven. Det er især relevant for ægtefæller og ugifte samlevende, der ønsker at stille hinanden bedst muligt.

Hvis I har børn, kan det desuden være, at I ikke ønsker at tildele børnene en lige stor arv, eller at I vil sikre jer, at bestemte genstande tilfalder en bestemt arving.

Ring gerne til os på tlf. 93 91 91 24 (alle dage 8-18) Så tager vi en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder i et testamente.

Ægtefæller med børn kan med et testamente hæve arven til hinanden til 87,5%

Ugift samlevende arver intet efter hinanden, men kan også i langt de fleste tilfælde med et testamente hæve arven til hinanden til 87,5%.

I kan i testamentet bestemme, at jeres arvinger skal modtage deres arv som særeje.

Det betyder, at arvingerne bl.a. ikke skal dele arven i tilfælde af en evt. senere skilsmisse.

Læs mere om fordelene ved særeje her ->

I kan også bestemme, at umyndige arvinger først må få udbetalt arven på et senere tidspunkt end 18 år eller hvis/når en bestemt begivenhed indtræffer – det kaldes for “båndlæggelse”.

Læs mere om båndlæggelse af arv ->

Desuden kan I i frit bestemme fordelingen af de enkelte genstande arvingerne imellem, hensætte et beløb til begravelse/bisættelse, udpege  advokat til at behandle boet samt meget andet.

Undervejs i oprettelsen spørger vi jer ind til alle de bestemmelser, der kan være relevante for jer at få med i jeres testamente.

I kan bestille jeres testamente ved at ringe til os på tlf. 93 91 91 24. Telefonen er åben alle hverdage 8-18. Vi spørger jer automatisk ind til de oplysninger, vi skal bruge for at kunne skrive jeres testamente for jer. I kan også vælge at indtaste jeres ønsker online.

Når vi har skrevet jeres testamente, sender vi det til jer pr. mail. I kan herefter frit rette henvendelse til os, hvis I har rettelser eller justeringer, så vi sikrer, at testamentet bliver helt, som I har ønsket jer. Vi sender også gerne testamentet til jer pr. post – ganske gratis.

Vores faste pris på 1.795 kr. gælder, uanset hvor “mange” ønsker, I har i jeres testamente, uanset hvordan I vælger at oprette, og uanset om I efterfølgende har rettelser el. justeringer.

Hvis I ønsker at underskrive testamentet ved en notar (hvilket vi anbefaler), koster dette et gebyr på 300 kr., som skal betales til notaren ved fremmøde

Når I møder op hos en notar ved byretten, vil I blive bedt om at fremvise billedlegitimation. Notaren sikrer sig jeres identitet og tjekker, at I er “ved dine fulde fem”. I skriver herefter testamentet under, og notaren gør det samme. Når I har skrevet testamentet under, gemmer notaren jeres testamente i Testamenteregistret, så det automatisk ligger klar i skifteretten, den dag I hver især går bort. Selve mødet hos notaren tager ca. 10 min.

Vi vejleder jer nærmere herom, når vi fremsender testamentet til jer.

0
  0
  Din kurv
  Kurven er tom