5 stjerner på Trustpilot

Fremtidsfuldmagt → Kun 695 kr. | Branchens bedste priser

Fremtidsfuldmagt

695,-
695,-
Med en fremtidsfuldmagt fra Arvesikring tager du styringen og bestemmer selv, hvem du ønsker, der skal varetage dine personlige og økonomiske anliggender, hvis du en dag ikke længere selv er i stand til det - f.eks. pga. alderdomssvækkelse eller sygdom.
Så nemt har vi gjort det:
Skal vi hjælpe med at få styr på fremtidsfuldmagten?

Christian L. Hedegaard
Indehaver, jurist (cand.jur.)

Vi sidder klar alle hverdage kl. 8-18
Email:
kontakt@arvesikring.dk
Telefon:
93 91 91 24
Bestil fremtidsfuldmagt online:
- ellers ring på tlf. 93 91 91 24
Læs her, hvad vores kunder har sagt om os:

Vil du tale med en jurist om dine muligheder med en fremtidsfuldmagt?

Ofte stillede spørgsmål:

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt sikrer du dig selv maksimal indflydelse på, hvem der skal overtage din retlige og/eller økonomiske handleevne, hvis du en sag skulle blive ude af stand til det selv. Du undgår, at det offentlige udpeger en tilfældig værge for dig, og du sikrer, at dén person, der udpeges, er en person, som du selv har fuld tillid til.
Ring gerne til os på tlf. 93 91 91 24 (alle dage 8-18). Så tager vi en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder med en fremtidsfuldmagt.

Din fremtidsfuldmagt kan dække over de to hovedområder: Økonomiske forhold og personlige forhold – du kan sagtens vælge, at fremtidsfuldmagten kun skal dække ét område.

Økonomiske forhold er f.eks. køb og salg af ejendom, indgåelse og opsigelse af lejekontrakt, råden over bankkonti mv.

Personlige forhold er f.eks. tilkendegivelser ift. pleje, anmodning om aktindsigt, samtykke til behandling samt en lang række andre beføjelser, som ikke er af direkte økonomisk karaktér.

I fremtidsfuldmagten er der mulighed for, at du kan bestemme, at den udpegede fuldmægtig skal modtage et månedligt/årligt honorar for sit arbejde. Derudover kan du bestemme, om der skal ske tilsyn med fuldmægtigens dispositioner på dine bankkonti samt nogle få øvrige tillægsbestemmelser.

Mange ægtefæller og ugifte samlevende opretter gensidige fremtidsfuldmagter, dvs. at de vælger hinanden som fuldmægtige. Derudover vælger mange, at det er deres børn eller måske en nær ven, der skal udpeges som fuldmægtig.

Det anbefales, at du udpeger i alt 2-3 personer som din fuldmægtig i en prioriteret rækkefølge. Dermed sikrer du dig, at der er en anden person, som du har valgt, der kan tage over, hvis f.eks. den primært udpegede ikke ønsker at påtage sig opgaven som fuldmægtig.
Du kan nemlig også risikere, at din fuldmægtig afgår ved døden før dig, eller selv har en fremtidsfuldmagt, der sættes i kraft.

Du kan bestille din fremtidsfuldmagt ved at ringe til os alle dage 8-18 eller selv indtaste dine ønsker online. Du modtager herefter din fremtidsfuldmagt indenfor 24 timer samt vejledning om, hvordan fuldmagten skal underskrives og vedkendes. Hvis du har rettelser eller spørgsmål, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os.

Når du modtager din fremtidsfuldmagt, skal den underskrives digitalt med Nem-ID (vi vejleder dig nærmere). Du skal herefter indenfor 6 måneder møde op hos en notar ved skifteretten, hvor du vedkender din fremtidsfuldmagt. Notarvedkendelse tager kun ca. 5-10 min. Herefter tinglyser notaren din fremtidsfuldmagt og den er nu klar til at blive sat i værk, hvis det skulle vise sig at blive nødvendigt. Det er Familieretshuset, der på baggrund af en lægeerklæring fra din egen læge formelt beslutter, om fremtidsfuldmagten skal sættes i kraft.

Vores pris på 695 kr. er fast og gælder uanset indholdet i din fremtidsfuldmagt. Når fremtidsfuldmagten skal vedkendes for en notar, koster dette 300 kr. i gebyr, som betales direkte til notaren.

0
    0
    Din kurv
    Kurven er tom